Menu
Your Cart

Bannerlar Hakkında Faydalı Bilgiler RSS Feed

30 Oct Quick Banner (L Banner) Özellikleri
0 3194
Quick Banner (L Banner) fuar, seminer ve tanıtım organizasyonlarınızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir üründür. Quick Banner (L Banner) esnek , hareketli bir poster tutucudur. Quick Banner (L Banner) posterinizi özel kelepçe yapısıyla sıkıca kavrar ve esneme yapmaz.  Quick Banner (L Banner) çantasının içinde her yere taşıyabileceğiniz bu set sayes..
29 Oct Roll Up Banner Stand Nedir?
admin 0 2937
Roll Up Standlar görsel olarak display reklam malzemeleri için vazgeçilmez bir stand çeşididir. Roll uplar fuar organizasyon tanıtım sunum reklam işlerinizde özel bez çantası ile kolayca taşıyabilceğiniz reklam aracıdır. Roll Up Dijital baskı için tasarım yapılır. Tasarım aşamasından sonra yapılan dijital baskı roll up üzerine monte edilir. Roll Up..
29 Oct Roll Up Ölçüleri
admin 0 22842
Roll up’lar (roll banner) tek taraflı ve çift taraflı olarak satılmaktadır. Roll uplar’ın (roll banner) 85x200cm tek taraflı, 85x200 çift taraflı, 100x200 tek taraflı gibi çeşitli ölçüleri bulunmaktadır. Müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen 85x200cm roll-up (roll banner) grafik ölçüsü 85cm x 207 cm'dir. 100x200cm rol lup (roll banner) gra..
29 Oct Roll Up (Roll Banner) Özellikleri
admin 0 1936
Roll uplar’ı (roll banner) fuar alanlarında, mağazalarda, ofislerde vb. gibi yerlerde rahatlıkla kullanmak mümkündür. Roll up standlar en az yer kaplayan stand türüdür. Roll up’da (roll banner) görüntünün boyuna göre yükseklik ayarı yapılabilmektedir. Roll up standlar’ı (roll banner) uzun süreli kullanıma uygundur. Roll up standlar’ın (roll banner)..
29 Oct Roll Up Kullanım Alanları
admin 0 1843
Roll up’lar alüminyum kasadan mamul edilmiştir. Roll uplar (roll banner) yerli ve ithal olarak satılmaktadır. İthal Roll up’lar (roll banner) da kendi içlerinde farklı özelliklerine göre ayrım gösterirler. Roll uplar’ın (roll banner) tamamı alüminyum gövdeli, yan kapakları plastik, alt ayakları plastik olanları piyasada bulunmaktadır. Roll uplar’ın..
Gösterilen: 1 ile 5 arası, toplam: 5 (1 Sayfa)