Örümcek stand aluminyum profil ve sert enjeksiyon plastik parçalardan oluşan portatif kurulumu kolay ve çanta ile taşınabilen bir stand türüdür.

Örümcek stand çantası tekerleklidir. Bu sayede örümcek standınızı kolayca taşıyabilirsiniz. Herhangi bir binek araca kolayca sığmaktadır. Örümcek standın çantası genellikle siyah renktedir.

Örümcek standlar görsel açıdan modern ve estetik durmaktadır. Örümcek standın bu ismi almasının sebebi stand mekanizmasının örümcek ağı benzeri bir yapıya sahip olmasıdır. Örümcek standlar bir defa kullanım için değil defalarca kullanım için üretilmektedir ve bu özelliği örümcek standa en büyük avantajı sağlamaktadır.

Örümcek Stand istenmesi durumunda yeni paneller ile baskı yapılarak farklı bir görsel sunumuna olanak sağlar.

Biz Arte Dislay olarak size örümcek standınızı ister baskılı ister baskısız alma imkanı sunuyoruz. Profesyonel baskı makinalarımız ile üst kalite görselliği hedefliyoruz. Alanında uzman kadromuz minimum hata ve maksimum müşteri memnuniyeti esası ile çalışmaktadır.

Örümcek Standınızı baskısız olarak almak isterseniz; baskı ve uygulama işlemini daha önce örümcek stand işi yapmış ve uzman bir ekibe yaptırmanızı tavsiye ederiz. Örümcek stand işçiliği oldukça hassasiyet gerektirdiği için örümcek stand uygulamasını bilmeyen birisi genellikle hatalı işlem yapmaktadır.