Örümcek Stand fuar, seminer yada kongrelerde kullanabileceğiniz, markanızın reklamını şık ve gözle görülür bir şekilde sunmanızı sağlayan estetik bir üründür. Ürün alüminyum kolay açılıp kapanabilen alüminyum profil ve profilin üzerine mıknatıslarla tutunan PVC görsel panellerden oluşmaktadır.

 

Örümcek stand bir kişinin tekbaşına 2-3 dakika içerisinde kurabileceği bir sisteme sahiptir ve tüm materyal demonta halinde taşıma çantasının içine rahatlıkla sığabilmektedir.

 

Çanta farklılığından kaynaklanan iki çeşit örümcek stand vardır. Bunlardan birisi Soft Case diye tabir ettiğimiz Bez Çantalı Örümcek Stand, diğeri ise Hard Case diye tabir ettiğimiz yani Bankolu Örümcek Stand’dır. İki örümcek stand çantasının içerisinden de; örümcek stand iskeleti, örümcek Stand baskı panellerini tutturabilmek için demir çubuklar , aydınlatma , örümcek Stand baskı panelleri için rulo mıknatıs, panelleri örümcek Stand iskeletine tutturabilmek için plastik panel aparatı bulunmaktadır. Örümcek Stand çantaları tekerlekli olmasından dolayı taşınması oldukça kolaydır. Örümcek Stand çantaları siyah renktedir. Örümcek Standı kolayca otomobil içerisinde istediğiniz yere taşımanız mümkündür.

 

Geniş görsel alanı sayesinde fuar alanlarınızda Örümcek Stand ile tüm alanınızı kaplayabilir, Örümcek Stand sayesinde ürün tanıtımlarınızı görsel bir şova dönüştürebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz yere göre Örümcek Stand ölçüsünü ayarlayabilirsiniz.