Geniş görsel alanı sayesinde fuar alanlarınızda örümcek stand ile tüm alanınızı kaplayabilir, örümcek stand sayesinde ürün tanıtımlarınızı görsel bir şova dönüştürebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz yere göre örümcek stand ölçüsünü ayarlayabilirsiniz. 


Örümcek standın bir çok ölçüsü mevcuttur. Fuar alanınız veya sunum yapacağınız alan ölçüsüne göre örümcek stand uygulaması yapmak mümkündür . Bunun için yapmanız gereken sunum alanınızın ölçüsünü belirlemek ve hangi ölçüdeki örümcek standın size uygun olduğunu tespit etmektedir. Size en uygun ölçüdeki örümcek stand tespit edildikten sonra, sıra örümcek stand için görsel hazırlanmasına gelir. Tanıtımını yapmak istediğiniz ürünün grafik tasarımı hazırlanması için örümcek standın grafik ölçülerini öğrenmeniz gerekir. Belirlenen ölçülerde grafik tasarımı hazırlanarak dijital baskı işlemi tamamlanır. Görselin örümcek stand üzerine monte etme işlemi için öncelikle örümcek stand çantasının içerisinde bulunan baskı panelleri düz bir zemine konulur. Yapılmış olan dijital baskı panelleri, ölçülerine göre milimetrik şekilde kesim yapılır. Kesimi yapılan görsel, örümcek stand panellerine sıvanır. Panel üzerine baskı uygulama işlemi yapılırken, panel arkalarına örümcek stand kurulumu sırasında kolaylık olması açısından numaralandırma yapılır. Bu işlem bittikten sonra, örümcek stand çantasının içerisinden rulo mıknatıs çıkartılarak , örümcek stand baskı panellerinin arkasına 3M çift taraflı bant yardımıyla monte edilir. Baskılı panelleri örümcek standa tutturabilmek için çantanın içerisinde bulunan plastik panel tutucu aparatlar panel üzerine yapıştırılır.
 
 
Tüm işlemler bittikten sonra örümcek stand iskeleti düz bir zemine kurulumu yapılır. Demir çubuklar iskelet üzerinde bulunan siyah plastik aparatlara takılır. Bu sayede örümcek stand sabitlenmiş olur. Örümcek stand için hazırlanmış olan mıknatıslı, baskılı paneller iskelet üzerinde bulunan vidalı yerlere monte edilir. Son olarak aydınlatma için örümek stand çantasının içerisinden çıkan 2 adet spot, örümcek stand iskeletine takılır ve örümcek stand kurulumu tamamlanmış olur.
 
 
Tercih etmiş olduğunuz örümcek stand çantası Hard case (Bankolu çanta ) ise bu ürünün diğer bir özelliği de , çanta üzerine görsel kaplamanın mümkün olmasıdır. Örümcek stand hard case çantası için 181cmx79cm ölçüsünde dijital baskı hazırlanır. Hazırlanmış olan dijital baskı panele sıvanır. Baskı panelinin arka kısmına çift taraflı bant ile mıknatıs tutturulur ve örümcek stand çantasının baskısı hazırlanmış olur.
 
 
Müşterilerimiz almış oldukları örümcek stand'ı (pop-up) kullanacağı alanda, belirtilen uygulama koşullarında kısa bir sürede kurar. Kurulumda dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, örümcek stand'ı kullanacağınız alana kurmanızdır. Kurulum için öncelikle örümcek standın iskeleti açılır, çanta içerisinde bulunan demir çubuklar iskelete monte edilir. Baskılı panelleri arkasında bulunan sıra numaralarına göre örümcek stand iskeleti üzerine mıknatıs yardımıyla tutturulur. Ürününüzü tanıtmak için örümcek stand hazır hale gelmiş olur.
 
 
Örümcek stand'ın (pop-up) kullanım alanında işlemi bittikten sonra sırasıyla panelleri, metal çubukları ve ışıkları örümcek stand (pop-up) çantasına yerleştirilir. Örümcek stand (pop-up) bir sonraki kuruluma kadar çantasında muhafaza edilir.